Vesimedia CMS

Wij bouwen uw CMS volledig naar wens en zonder overbodigheden

✔ 100% maatwerk
✔ Alle functies die u nodig heeft
✔ Zelf controle over uw content
✔ Onbeperkt pagina's toevoegen
✔ Zelf uw instellingen berheren
✔ Uw CMS al binnen 7 dagen online
✔ Ruim 10 jaar ervaring!

Niet gevonden

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur duidelijkheid over mogelijkheden, kosten en levertijd.
100% gratis en vrijblijvend! Of bel direct: 085 303 5744

Enkele voorbeelden van onze maatwerk CMS mogelijkheden

Behoudt zelf de controle over uw website

CMS staat voor ‘Content Management System’. Dit is het gedeelte van de website dat de bezoeker niet te zien krijgt en waar de content (pagina’s, tekst, afbeeldingen e.d.) beheerd wordt. Met een CMS is het voor iedereen mogelijk content aan de website toe te voegen. U hoeft hiervoor geen computergenie te zijn.

Vesimedia CMS

Vesimedia heeft haar eigen CMS ontwikkeld waarmee klanten zelf de volledige controle hebben over de instellingen van de website, pagina’s, menu-items, contactaanvragen en meer. Kort gezegd maakt ons CMS het mogelijk een onbeperkt aantal pagina’s toe te voegen aan uw website op basis van de paginamodellen die voor u beschikbaar zijn. Indien u graag een functie zou willen toevoegen aan het CMS is dit geen probleem. Uitbreidingen aan het CMS worden tegen gereduceerd tarief (€30,- per uur) gebouwd en zijn vervolgens voor alle gebruikers beschikbaar.

Standaard functies van het CMS

Het CMS systeem van Vesimedia zal in standaard uitvoering ruim voldoende mogelijkheden bieden om uw website te managen.

Pagina’s toevoegen en bewerken De belangrijkste functie van het CMS is uiteraard de mogelijkheid om een nieuwe pagina toe te voegen aan de website, of een bestaande pagina te bewerken. Een nieuwe pagina toevoegen gebeurt op basis van een paginamodel. Vervolgens kiest u de elementen die u wilt gaan gebruiken, de eventuele posities van afbeeldingen, paginatitel en omschrijving en menu-item waaraan de nieuwe pagina verbonden wordt. Na het instellen van de nieuwe pagina hoeven alleen nog de tekst en eventuele afbeeldingen geplaatst te worden. In een preview kunt u zien of de pagina naar wens is aangemaakt. Indien u tevreden bent met de pagina klikt u op ‘publiceren’ en wordt de pagina toegevoegd aan uw website.

Productbeheer Indien u producten op uw website heeft staan is het handig uw producten te kunnen beheren. U kunt nieuwe producten toevoegen, bestaande producten bewerken of verwijderen en ook uw voorraad bijhouden.

Contactbeheer Hier kunt u alle contactaanvragen beheren. Uiteraard ontvangt u ook een mail indien u een nieuw bericht heeft ontvangen.

Instellingen Hier kunt u de algemene instellingen van uw website en CMS aanpassen. Denk hierbij aan Google Analytics code, Facebook account, Twitter account, wachtwoord van uw CMS enz.

Blog- en nieuwsberichten toevoegen Indien uw website gebruik maakt van een blog of nieuwssectie, kunt u hier nieuwe berichten plaatsen of bestaande berichten aanpassen en verwijderen. U kunt er tevens voor kiezen het bericht direct op uw sociale media toe te voegen.

Website overzicht Dit is een handig overzicht van uw gehele website. U ziet hier alle pagina’s die de website bevat met titels en tags.